Over ons

Rachid el Ousrouti is directeur bij Rotterdam Vakmanstad. Een organisatie met educatieve programma’s voor kinderen gericht op specifieke vakskills, sociaal-emotionele ontwikkeling, mediawijsheid en ecowijsheid. Vakmanstad wil dat deze kinderen leren om goed voor zichzelf, de ander en de wereld te zorgen. Zo dragen ze bij aan een inclusieve samenleving met aandacht voor mens en natuur.
Rol binnen dit project: initiatiefnemer en documentairemaker.

Mohammed el Ousrouti is eigenaar van een landelijk opererend adviesbureau dat ondernemers in het MKB begeleidt bij arbo- en certificeringstrajecten. Daarnaast adviseert hij organisaties in leidinggevende projecten en veiligheidskundige ondersteuning.
Rol binnen dit project: mede-initiatiefnemer.

Cor van Gelderen is nationaal en internationaal gekend vanwege zijn tuinontwerpen en beplantingsplannen. Zijn bedrijf, Plantentuin Esveld, levert al generaties lang het mooiste en grootste assortiment tuinplanten aan tuinliefhebbers over de hele wereld. 
Rol binnen dit project: plantenkenner.

Diana Kölker is werkzaam als projectleider bij Taalhuis BplusC in Leiden. Het Taalhuis helpt volwassenen met het ontwikkelen van taal-, reken- en digitale vaardigheden. Deze basisvaardigheden heb je nodig om mee te doen in de samenleving. Daarnaast is zij sociaal ontwerper, faciliteert creatieve brainstorms en werkt in co-creatie aan maatschappelijke projecten.
Rol binnen dit project: projectmanagement en communicatie.

De projectleden van ‘De Migratiekaravaan’ zetten zich belangeloos in voor de realisatie van dit project.